Consultari intre Klaus Iohannis si partide pe tema noilor legi electorale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 14, 2015 12:49

Consultari intre Klaus Iohannis si partide pe tema noilor legi electorale

Presedintele Klaus Iohannis se pregateste de noi consultari cu partidele pe tema noilor legi electorale. Consultarile intre Iohannis si partide vor avea loc saptamana viitoare, a treia runda de consultari urmand a se concentra si pe tema respingerii unor solicitari ale Justitiei in Parlament. Consultarile cu partidele se vor desfasura in saptamana de dupa Sarbatorile de Paste.

Amintim ca Klaus Iohannis anunta intentia de a chema partidele parlamentare la consultari in conferinta de bilant, la 100 de zile de mandat prezidential. Mai apoi, Iohannis a postat un mesaj in acest sens si pe Facebook.

„Dupa sarbatorile de Pasti, voi relua consultarile cu partidele politice si vom evalua cat s-a realizat din calendarul actiunilor stabilite la inceputul sesiunii parlamentare”, a scris seful statului pe Facebook.

Te-ar putea interesa si: CARMEN IOHANNIS, INCEPUTUL UNEI SCHIMBARI DE PARADIGMA. O altfel de Prima Doamna, eliberata de complexul Elena Ceausescu

Ultimele consultari ale presedintelui Klaus Iohannis cu partidele au fost in data de 28 ianuarie, subiectul consultarilor fiind prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul in diaspora, finantarea campaniilor electorale si a partidelor si ridicarea imunitatii parlamentare.

Alte consultari ale lui Klaus Iohannis cu partidele au avut loc in 12 ianuarie, tema acestora fiind incheierea unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.