Consultarile intre partide si presedintele Iohannis continua la Cotroceni

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 13, 2016 10:08

Consultarile intre partide si presedintele Iohannis continua la Cotroceni

Consultarile intre partide si presedintele Klaus Iohannis pe tema legilor sigurantei nationale continua, miercuri, la Palatul Cotroceni. La consultarile de astazi de la Cotroceni participa reprezentantii UNPR, ai ALDE si cei ai minoritatilor nationale.

PSD, PNL si UDMR au participat ieri la consultarile cu Klaus Iohannis, organizate la Cotroceni, unde a fost discutat un pachet de legi care privesc securitatea nationala. Este vorba de legea anti-terorism, legea privind cartelele preplatite si legea securitatii cibernetice.

Social democratii au fost primii care au discutat cu presedintele. Liderul PSD, Liviu Dragnea a precizat ca partidul sau vrea sa se implice si in procesul de elaborare a legilor.

Liviu Dragnea a mai precizat ca in ceea ce priveste legea securitatii nationale, statutul cadrului militar, legea pentru SIE, SRI, s-a propus sa se constituie un grup s pecial de lucru.

Consultari cu partidele la Cotroceni pe legile sigurantei nationale

PNL a propus finalizarea rapida a discutiilor in chestiuni de securitate, spune, dupa consultarile de la Cotroceni, copresedintele Vasile Blaga. Dincolo de pachetul actual in discutie, care face referire la legea antitrerorism, legea privind cartelele pre-pay si legea privind securitatea cibernetica, Vasile Blaga aminteste ca si alte legi in domeniu sunt invechite:

UDMR sustine ca trebuie gasit un echilibru intre legile din domeniu si drepturile si libertatile fundamentale.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.