Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 13, 2020 15:39

Cristina Topescu va fi incinerata. Raportul preliminar arata ca jurnalista ar fi decedat in noaptea de Revelion

Jurnalista Cristina Topescu va fi incinerata. Familia a decis ca prezentatoarea tv sa fie incinerata miercuri, dupa ce raportul preliminar al Institutului de Medicina Legala a stabilit ca Cristina Topescu a murit cel mai probabil in noaptea de Revelion. Surse citate de televiziunile de stiri sustin ca va fi oficializata si o slujba religioasa. 

Jurnalista avea prezente in stomac anumite pastile, insa deocamdata nu se cunoaste cantitatea si tipul medicamentelor.

Jurnalista ar urma sa fie incinerata, iar decizia apartine familiei acesteia. Potrivit raportului preliminar intocmit de medicii legisti, prezentatoarea TV a murit in ajunul Anului Nou, in urma cu mai bine de doua saptamani.

Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie.

Iti recomandam si: Stefan Banica a transmis un mesaj dupa moartea Cristinei Topescu

Cristina Topescu a murit la varsta de 59 ani. Jurnalista a fost gasita fara viata in locuinta sa, de politia alertata de o vecina. Cristina Topescu nu mai raspunsese la telefon de pe 23 decembrie, iar vecinii nu o mai vazusera de trei saptamani.

Cristina Topescu s-a nascut pe 4 iulie 1960 la Oradea. In perioada 1970-1979 a aparut la numeroase emisiuni de copii si tineret, dupa care i-a fost interzis sa mai intre in TVR! Era vorba de dosarul familiei Topescu. Tatal ei, Cristian Topescu, cazuse in dizgratia Prtidului Comunist, dupa ce si-a dat cu parearea, in timpul meciului Suedia – Romania, 0-1, ca unii jucatori romani ar trebui lasati sa evolueze in strainatate.

Dupa absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele aparitii au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.