Cursurile in scolile si gradinitele din Bucuresti ar putea fi suspendate

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 9, 2020 12:52

Cursurile in scolile si gradinitele din Bucuresti ar putea fi suspendate

România ia măsuri drastice pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitala şi s-a declarat în favoarea suspendării temporare a cursurilor în şcoli şi grădiniţe.

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat că toţi primarii de sectoare sunt de acord cu închiderea temporară a cursurilor.

Gabriela Firea a anunţat suspendarea activităţii teatrelor şi a altor instituţii de spectacol din Capitală până la 31 martie. Ea a făcut referire şi la unitătile spitaliceşti din Bucuresti, care vor trebui să respecte reguli stricte privind prevenirea raspândirii coronavirusului. 

Primarul Capitalei a avertizat că va lua măsuri împotriva managerilor care nu respectă măsurile decise.

De asemenea, Gabriela Firea s-a pronunţat în favoarea închiderii şcolilor şi a grădiniţelor.

“Prevenţie, solidaritate şi responsabilitate. Acestea trebuie să fie cuvintele de ordine acum. România a decis măsuri fără precedent pentru limitarea rîspândirii COVID-19”, a scris Firea pe Facebook, înaintea Comandamentului de urgenţă convocat în condiţiile în care în Bucureşti sunt, până în acest moment, două cazuri de coronavirus.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.