Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit intr-un accident rutier produs in Ilfov

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 22, 2016 22:37

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit intr-un accident rutier produs in Ilfov

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit, duminica seara, intr-un accident rutier produs in Ilfov. Dan Condrea a murit, dupa ce masina in care se afla a pierdut controlul volanului si s-a izbit de trei copaci. Accidentul a avut loc in Ilfov, iar Dan Condrea se afla intr-o masina Hexi Pharma. Victima era desfigurata si a fost nevoie de sotia sa pentru recunoasterea cadavrului.

Tragedia s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, potrivit primelor informatii ale politiei. Masina condusa de Dan Condrea a iesit de pe drum si s-a izbit de 3 copaci. Potrivit autoritatilor, citate de Stirile Pro TV, Dan Condrea a fost desfigurat in urma impactului si a fost recunoscut de sotie dupa haine si dupa actele pe care le avea la el.

Politia nu a gasit urme de franare la fata locului si ia in calcul si varianta sinuciderii. Vor fi audiati 2 martori, un biciclist si un sofer, care au vazut accidentul. In cazul dosarului Hexi Pharma, procurorii au anuntat ca isi va urma cursul chiar si daca va fi confirmat decesul de probele ADN si ca sunt si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

Vezi si: Dezvaluiri privind dezinfectantii din spitale produsi de fabrica Hexi Pharma, care nu sunt niciodata verificati de autoritati

Datoriile Hexi Pharma, catre un offshore din Cipru controlat tot de Dan Condrea

Procurorii sectiei de Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie arata ca ancheta in dosarul dezinfectantilor folositi in spitale isi va urma cursul chiar dacă se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind si alte persoane susceptibile de a fi urmarite penal.

accident Dan Condrea

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.