Dancila si-a dat in petec cu cititul de pe foaie! Anul 2020 a devenit douazeci douazeci. VIDEO

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 13, 2018 09:34

Dancila si-a dat in petec cu cititul de pe foaie! Anul 2020 a devenit douazeci douazeci. VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut joi o şedinţă de Guvern, în cadrul căreia a facut o gafă de proporţii. Dancila a citit de pe o foaie punctele de pe ordinea de zi a şedinţei Executivului, însă aceasta a gafat când a ajuns la chestiunea organizării Campionatului European de Fotbal 2020, unde Bucureştiul se află printre oraşele europene organizatoare.

Premierul Dăncilă a citit anul 2020 despărţit, în genul gramaticii limbii engleze, pronunţând ”douăzeci douăzeci”, în loc să citească aşa cum este normal în limba română “douămiidouăzeci”. Inregistrarea video este diposnibila mai jos.

„Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci douăzeci (adică 2020 – n.r) şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii“, a spus premierul Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Internetul a reactionat imediar şi a taxat-o pe Viorica Dăncilă, la adresa acesteia începând să curgă tot felul de glume.

Premierul României nu se află la prima gafă care o propulsează în atenţia ironică a publicului online, aceasta pronunţând greşit, în trecut, termenul medical de ”imunoglobulină”. Aceasta a spus la momentul respeciv ”imunoglobină”.

Pe site-ul Guvernului, acolo unde a fost postat discursul premierului Dăncilă de la începutul şedinţei de Guvern, au început să curgă comentarii critice. „Anul douăzeci douăzeci???? Oare nu mai avem oameni capabili să conducă ţara asta???“, a scris un internaut.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.