Demisiile ministrilor din Guvernul Grindeanu au ajuns la cabinetul premierului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 15, 2017 15:10

Demisiile ministrilor din Guvernul Grindeanu au ajuns la cabinetul premierului

Demisiile ministrilor din Guvernul Grindeanu au ajuns, joi, la cabinetul premierului. Potrivit televiziunilor de stiri, demisiile ministrilor au ajuns pe masa lui Sorin Grindeanu, insa, deocamdata, nu sunt au fost trimise presedintelui Klaus Iohannis.

Amintim ca liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, miercuri seara, ca toti ministrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat, cu o singura exceptie – ministrul Comunicatiilor, despre care a afirmat ca e plecat in strainatate si va isi va trimite demisia pe email.

La randul sau, premierul Sorin Grindeanu le-a cerut “responsabilitate” ministrilor demisionari. “Vreau sa-i indemn la responsabilitate pe cei care sunt ministri: demisiile intra in vigoare cand sunt trimise de premier catre Presedintie si Presedintia ia act de ele”.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, ca, din ce stie, demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, insa nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest, asa cum afirma, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Eu cred ca s-au inregistrat demisiile, nu stiu, nu am aceasta confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. (…) Pana cand demisia nu se publica in Monitorul Oficial ocupam inca aceste portofolii, dar trebuie sa avem grija sa nu ne depasim competentele expres prevazute de lege”, a spus Carmen Dan.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.