Directorul Pizza Domino, David Bauernfeind, a murit intr-un accident in timp ce era in vacanta cu familia

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 28, 2019 12:46

Directorul Pizza Domino, David Bauernfeind, a murit intr-un accident in timp ce era in vacanta cu familia

Directorul financiar al Pizza Domino, David Bauernfeind, a murit intr-un accident in timp ce era in vacanta cu familia, au anuntat reprezentantii companiei. “Suntem socati de aceasta veste. Gandurile noastre se indreapta catre toti cei dragi ai lui David”, au aratat acestia, citati de Reuters.

Intr-o anunt transmis presei, compania Pizza Domino Group s-a declarat „profund intristata” de decesul lui David Bauernfeind. Compania a declarat ca Bauernfeind a murit intr-un „accident tragic” de boxing day, in timp ce era in vacanta cu familia sa.

Bauernfeind, in varsta de 51 de ani, a murit intr-un accident de snorkelling (scufundari) in Mauritius.

“Suntem cu totii profund socati si intristati de aceasta veste tragica”, a declarat David Wild, directorul executiv al Domino Pizza.

„In numele consiliului de administratie si al colegilor nostri, transmitem compasiunea noastra catre sotia lui David, Nicolette si fiicei sale Ornella, precum si intregii familii si prietenilor sai.

“David a fost extrem de apreciat si respectat pentru daruirea si inteligenta sa in randul colegilor sai de la Domino. El a fost o forta in cadrul companiei”.

Bauernfeind s-a alaturat grupului de pizza Domino, listata pe bursa londoneza, in octombrie 2018. Bauernfeind a fost, de asemenea, si in board-ul neexecutiv al producatorului specializat de optica Gooch & Housego.

Gary Bullard, presedintele Gooch & Housego, a declarat: “Suntem foarte intristati de pierderea lui David care a jucat un rol esential la Gooch & Housego. Expertiza si contributia sa in cadrul companiei ne vor lipsi. Gandurile noastre se indreapta catre familia sa”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.