DNA trebuie refacuta din temelii, sustine liderul PSD din Senat

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 12, 2018 14:09

DNA trebuie refacuta din temelii, sustine liderul PSD din Senat

Liderul PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) trebuie refacuta din temelii, adaugand ca daca ar fi fost o lupta anticoruptie, atunci ar fi fost sanctionati toti coruptii descoperiti. In acest context, Serban Nicolae este de parere ca Laura Codruta Kovesi ar trebui sa plece din fruntea DNA.

„Din punctul meu de vedere nu mai poate ramane in fruntea acestei institutii”, a spus Serban Nicolae despre Laura Codruta Kovesi.

„De regula, pe mine spovedaniile invinsilor nu ma impresioneaza foarte tare, ma ajuta sa incerc sa previn pe viitor o asemenea procedura, asemenea mecanisme de o ticalosie greu de imaginat, pentru ca eu cred ca inca nu am aflat totul. Noi am aflat ca lupta anticoruptie era una selectiva. Daca prindeai un corupt nu il sanctionai, incercai sa il fortezi sa iti dea un alt corupt mai interesant sau mai important. In toata aceasta perioada, oameni au fost distrusi – au fost distrusi oameni, cariere, familii -, daca ar fi fost o lupta anticoruptie, atunci ar fi fost sanctionati toti coruptii descoperiti”, a declarat Serban Nicolae, la sediul PSD, inainte de sedinta Biroului Permanent National.

Serban Nicolae a mai spus ca s-a ajuns „intr-un moment foarte grav, in care practic DNA ar trebui refacuta din temelii”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora