Doi tineri au adoptat un purcel de la un adapost de animale si l-au mancat

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 1, 2018 21:27

Doi tineri au adoptat un purcel de la un adapost de animale si l-au mancat

O purcelusa vietnameza adoptata de un cuplu dintr-un adapost de animale din Canada a ajuns sa fie omorata si mancata. Cazul a provocat furie in randul populației. Cateva zile dupa ce stirea a ajuns in presa, canadianul si-a cerut scuze pentru gestul sau de a sacrifica porcul in varsta de 3 ani, insa a explicat ca devenise agresiv. Purcelusa Molly fusese adoptata in ianuarie si acrificata o luna mai tarziu.

Rasta Sanctuary, care a salvat-o pe Molly, a postat pe Facebook că aceasta a fost unul dintre cei 57 de purceluși salvați din condiții îngrozitoare de la o fermă. Conform Global News, Molly a fost salvată și tratată cu iubire până când s-a însănătoșit și a fost adoptată de un cuplu în data de 19 ianuarie.

La un moment dat între ziua aceea și 16 februarie, noii proprietari au sacrificat-o pe Molly. „Trebuie să fii un tip foarte special de persoană ca să adopți un animal de la o organizație pentru drepturile animalelor ca să-l omori și să-l mănânci”, a scris sanctuarul pe Facebook.

Noi stăpâni ai purcelușei s-ar fi filmat în timp ce pregăteau carnea pentru a o găti și au publicat imaginile pe internet.
Lorie Chortyk, purtătoare de cuvânt a BC SPCA, a declarat că bărbatul care a adoptat-o pe Molly a fost marcat în baza de date și nu va mai putea adopta niciun animal de la ei.

Sursa: Stirile Pro TV

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.