Doinita Ionita este castigatoarea Next Star din 30 aprilie. Juriul, coplesit de vocea Doinitei Ionita

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 30, 2015 23:13

Doinita Ionita este castigatoarea Next Star din 30 aprilie. Juriul, coplesit de vocea Doinitei Ionita

Doinita Ionita din Ramnicu Sarat este castigatoarea Next Star de joi, 30 aprilie. Doinita Ionita a reusit sa impresioneze publicul si mai ales juriul emisiunii Next Star pana la lacrimi, ea fiind aleasa de toti membrii juriului Next Star drept castigatoare. In aceasta editie, Doinita Ionita a facut un show de exceptie pe scena Next Star. Doinita are 12 ani si este o fetita foarte talentata. Vedeti mai jos video cu interpretarea Doinitei Ionita pe scena Next Star.

“Doi concurenti s-au batut in alegerea noastra”, a spus Pepe. “Doi spre trei”, a adaugat si Vasile Muraru inainte ca Maria sa anunte cine este ocupantul primului loc la editia Next Star de joi.

Maria Carneci este cea care a anuntat cine este castigatorul Next Star. “Si in aceasta seara am avut cei mai frumosi si talentati copii. Fiecare dintre voi aveti ceva special, meritati sa fiti pe o scena de anvergura Next Star. Formatul emisiunii este sa mearga numai un singur copil, dar intotdeauna unul singur trebuie sa mearga mai departe. Am cazut pana la urma de acord. In finala Next Star va merge Doinita”, a spus Maria Carneci.

Doinita Ionita, foarte emotionata cand a aflat ca a castigat

“Este foarte frumos, iti da o emotie pe care n-am mai trait-o niciodata. In finala voi da tot ce am mai bun”, a spus Doinita.

“Ea mica canta singura, n-a invatat-o nimeni. Canta singura prin baie, prin casa”, a spus tatal ei.

“Extraordinar momentul Doinitei, foarte multa puritate, o voce profunda, chiar daca n-am intles versurile pentru ca a cantat in franceza, aici e valoarea unui artist interpret. Cum transmiti mesajul unei melodii, chiar daca alegi sa canti in chineza. Muzica este trairea ta”, a spus Lora.

“Doinita a avut un feeling aparte, o putere de a transmite aparte si piesa foarte bine aleasa. A fost exact ceea ce cautam noi”, a spus si Pepe.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.