DOTA l-a facut pe un student la Politehnica milionar in dolari la numai 21 de ani

Bogdan
By Bogdan august 16, 2016 19:08

DOTA l-a facut pe un student la Politehnica milionar in dolari la numai 21 de ani

Un student roman de nationalitate siriana este milionar in dolari, desi are doar 21 de ani. Aliwi Omar este un roman de nationalitate siriana, student de Politehnica, dupa ce a terminat studiile de maturitate la Liceul Ion Luca Caragiale. Aliwi a castigat in ultima perioada aproximativ un milion de dolari jucandu-se pe calculator celebrul joc DOTA.

Romanul Aliwi Omar, de nationalitate siriana, student la Politehnica si absolvent al liceului Ion Luca Caragiale, a facut parte recent din echipa Digital Chaos care a jucat finala The International 2016, cea mai importanta competitie de Dota din lume. Desi echipa sa, formata din 5 oameni, a pierdut finala, cei cinci coechipieri s-au ales cu un castig de 680.000 de dolari fiecare, potrivit businessmagazin.ro.

Aliwi Omar s-a nascut si a crescut in Romania, are 21 de ani, vorbeste fluent romana, engleza si araba. Joaca Dota din 2004 si Dota 2 din 2011. Inainte de competitie, Omar castigase peste 393.000 de dolari, ceea ce inseamna ca in urma acestei competitii castigurile sale din turnee de Dota ajung la aproape un milion de dolari, noteaza Business Magazin.

Dota ese un joc online gratuit unde doua echipe de cate 5 jucatori se lupta pe o harta, iar scopul jocului este distrugerea bazei inamicului. Fiecare jucator controleaza un avatar, un erou, cu abilitati si caracteristici unice si fiecare jucator are un rol specific in echipa.

Vezi si: Da Vinci a demonstrat o importanta lege a fizicii cu mult inainte sa fie descoperita oficial

Marea Britanie ar putea restrictiona vizele pentru studenti pentru a stopa migratia

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.