Dragnea: Am vazut cateva iesiri ale lui Daniel Constantin, dar nu afecteaza sustinerea Guvernului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 18, 2017 12:42

Dragnea: Am vazut cateva iesiri ale lui Daniel Constantin, dar nu afecteaza sustinerea Guvernului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ca disensiunile dintre copresedintii ALDE Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu nu afecteaza sustinerea Guvernului. Aflat la Resita, Dragnea a precizat, pentru Agerpres, ca cele doua partide raman stabile, chiar daca “unii, si de la noi, si de la ALDE, se mai supara”.

“Am vazut cateva iesiri ale domnului Daniel Constantin, care era putin suparat, dupa cate am inteles eu, pe domnul Tariceanu, dar va pot spune ca sustinerea Guvernului nu va fi afectata. Guvernul va avea, in continuare, o sustinere serioasa in Parlament, chiar daca unii, si de la noi, si de la ALDE, se mai supara. Cele doua partide raman stabile, serioase. Avem o majoritate sanatoasa in Parlament care va sustine Guvernul si masurile guvernamentale”, a spus Liviu Dragnea, aflat la Resita.

Dragnea a vorbit si despre relatia sa cu Victor Ponta. El adeclarat ca il leaga aceeasi prietenie cu fostul premier pentru care ar face, oricand, la fel de multe ca si pana acum.

“Eu am facut enorm de multe lucruri pentru Victor Ponta in cei cinci ani cat am fost impreuna la conducerea partidului si o parte la cea a Guvernului si nu imi pare rau de nicio actiune de-a mea. Daca ar fi sa dam timpul inapoi, as face la fel, iar din partea mea, ar fi aceeasi prietenie cu Victor Ponta”, a mai spus liderul PSD.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.