Dragnea, atac la Iohannis: Amenintarea la adresa primului-ministru e facuta in stil mafiot

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 14, 2018 19:45

Dragnea, atac la Iohannis: Amenintarea la adresa primului-ministru e facuta in stil mafiot

Presedintele PSD Liviu Dragnea a făcut, luni, o serie de declaratii la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe care îl acuză, printre altele, de ameninţare în stil mafiot. Dragnea a catalogat afirmatiile presedintelui drept o „ameninţare explicită“, în stil mafiot facuta la adresa premierului.  

”În legătură cu ameninţarea explicită a preşedintelui Iohannis la adresa primului-ministru, după părerea noastră este făcută într-un stil mafiot, în sensul că ar face bine să facă ce i se spune. Astfel de expresii şi ameninţări le-am văzut prin filme”, a spus Liviu Dragnea după şedinţa BPN al PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis, de asemenea, preşedintelui Klaus Iohannis, referindu-se la poziţia României faţă de declaraţia UE de condamnare a mutării Ambasadei SUA la Ierusalim, că nu există funcţia de ”tătuc”, afirmând că epoca Iohannis e mai rea decât epoca Băsescu.

Întrebat dacă a mai vorbit cu premierul Viorica Dăncilă pe marginea subiectului legat de demisie, preşedintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la Blaj, că nu a mai discutat despre acest subiect şi i-a făcut o sugestie prim-ministrului.

„Nu am mai discutat aceste chestiuni şi cred că ar face bine să facă ce i se spune”, a răspuns Klaus Iohannis.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora