DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2017. Mukkades refuza in continuare sa creada ca Zeynep este fericirea fiului ei

Delia Ion
By Delia Ion februarie 1, 2017 17:42

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2017. Mukkades refuza in continuare sa creada ca Zeynep este fericirea fiului ei

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. Fatih priveste cu durere in suflet cum Ertan sta de vorba cu Zeynep, avandu-l in brate pe Selim. Ajunge langa cei doi si, fara foarte multe cuvinte, il ia pe Selim din bratele tatalui biologic. Ertan o intreaba pe Zeynep cu ce drept se implica Fatih insa Fatih i se adreseaza direct si ii spune ca vremea cand el putea sa fie un tata bun pentru Selim a trecut demult, cam atunci cand a parasit-o pe Zeynep in America.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. Fatih, Zeynep si Selim se intorc acasa si cei doi adulti discuta serios despre ultimele evenimente din viata lor. Fatih este sunat de Fehmi care ii cere sa vina pana la vila familiei lor. Fatih accepta si ajunge la conac pentru a fi spectatorul unui adevarat circ facut de Mukkades.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. La un moment dat, Mukkades le trage cate o pama fiecaruia dintre cei prezenti, Fatih, Fehmi, Mukkader si bunica Gulsum, palme care s-ar fi dorit a fi in gluma insa Gulsum nu accepta acest afront si o plesneste pe cu furie pe nora ei sub privirile uimite a celorlalti.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. Shazi si Fadik stau la barfa ca doua surori bune si dezbat noutatile aparute in vietile lor. Selin si Orhan raman aceeasi tineri frumosi dar inerentele probleme aparute in calitate de sot si sotie.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. Mukkades se vede nevoita sa accepte un armistitiu cu Zeynep. Se lasa condusa de Fatih spre noua resedinta a acestuia si a lui Zeynep. Nu trece foarte mult timp insa si Mukkades face o adevarata “alergie” cand o vede pe Zeynep dar si numeroasele tabouase de pe pereti in care fiul lui, Zeynep si Selim pozau intr-o familie foarte fericita. Incepe sa urle in stilul ei caracteristic si este scoasa din casa de Fehmi si de Mukkader.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 111 DIN 2 FEBRUARIE 2017. Meryem si Sevket sunt anchetati in continuare in stare de arest. In schimb, ajunsi acasa, Fehmi si Mukkader ii povestesc bunicii cele intamplate acasa la Fatih si aceasta isi da seama ca ura lui Mukkades fata de Zeynep este fara margini. De altfel, Mukkades se oprise la un poligon unde isi exersa dibacia la tras cu pistolul pe o tinta pusa pe un portret al lui Zeynep.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.