DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125, REZUMAT DIN 13 FEBRUARIE 2017. Fatih il aduce acasa pe Ertan spre surprinderea lui Zeynep

Delia Ion
By Delia Ion februarie 10, 2017 16:51

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125, REZUMAT DIN 13 FEBRUARIE 2017. Fatih il aduce acasa pe Ertan spre surprinderea lui Zeynep

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Mukkades ajunge in garajul transformat in service auto, in care locuia Sevket. Are imensa surpriza de a-l descoperi acolo pe tatal lui Zeynep, deghizat intr-un rocker. La fel de surprins este insa si Sevket care ramane uimit sa vada transformarile la care a recurs Mukkades, devenita o femeie bruneta si foarte dezinvolta.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Cei doi incep sa se ameninte reciproc ca suna la politie si il demasca pe celalalt desi era evident ca erau constienti de faptul ca arestarea unuia ar fi insemnat si retinerea celuilalt. Renunta la idee si totul sfarseste cu Sevket pregatindu-i lui Mukkades o masa lipsita insa de fastul cu care aceasta era obisnuita la conac, compusa din rosii, castraveti, branza si ardei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Mukkades nu-l refuza si, dupa ce termina de mancat, paraseste garajul. Nu apuca insa sa faca multi pasi si doi barbati, urcati pe o motocicleta, ii iau geanta din mana. Mukkades incepe sa strige la Sevket sa vina sa o ajute insa cei de pe motocicleta iau doar portofelul, arunca geanta si dispar pana sa vina Sevket. Acesta ridica geanta de jos si gaseste in geanta cartea de identitate falsa a lui Mukkades. Ramane surprins sa vada ca Mukkades isi alesese numele de Zeynep.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Fahti se vede nevoit sa le promita politistilor ca va avea grija de Ertan. Ies amandoi din sectia de politie si pleaca spre resedinta lui Fatih. Zeynep este acasa si ramane blocata sa-i vada in fata usii pe Fatih si Ertan impreuna. Nu pune prea multe intrebari desi era o situatie ciudata pentru ea sa-i vada pe cei doi impreuna.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Intr-o astfel de atmosfera nu aveau cum sa fie evitate momentele mai ciudate. Dimineata, Zeynep se ridica din patul pe care-l impartea cu Fatih si merge la baie pentru a se spala pe dinti. Cand se intoarce in camera striga surprinsa sa-l vada langa Fatih, in pat, chiar pe Ertan, cei doi dormind aproape imbratisati.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Orhan este intr-un supermarchet cu o masa plina de produsele alimentare ale firmei pe care incearca sa le promoveze. Imbracat la patru ace, Orhan nu are niciun succes caci toti ocoleau micul lui stand astfel incat ii vine in gand o idee geniala. Schimba costumul de prezentare cu un tricou fara maneci care permiteau sa i se vada muschii. Ia pe el un sortulet cu model interesat si, cu noul look sexy, incepe sa fie vizitat de numeroase femei de toate varstele care se aratau interesate sa guste din produsele firmei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125 DIN 13 FEBRUARIE 2017. Totul perfect pana in momentul in care, in supermarchet isi face aparitia chiar Selin care ajunge langa sotul ei chiar cand acesta servea personal o tanara extrem de apetisanta. Incepe circul caci Selin are parte de o noua scena de gelozie. Incepe sa faca scandal si sa-l alerge pe Orhan in jurul mesei acuzandu-l din nou ca-i fug ochii dupa femei.

La firma are loc o noua confruntare verbala intre Zeynep si Cansu. Directoarea ii face observatie lui Zeynep pentru amatorismul ei in conditiile in care isi permite sa vina cu Selim la munca. Zeynep nu ezita sa-i dea o replica pe masura lui Cansu si apoi i se plange si lui Fatih de colaborarea nefericita cu aceasta.

Mukkades merge din nou la garajul lui Sevket si dialogul dintre ei decurge pe linia cu care cei doi erau obisnuiti, aparenta cearta, in realitate o evidenta simpatie.

Cand Zeynep si Fatih incercau sa gaseasca cea mai buna cale pentru a depasi problemele de la munca, in birou isi face aparitia cu mare zgomot Orhan care cauta sa se adaposteasca de Selin, extrem de geloasa si in continuare dornica sa-i aplice sotului ei o corectie fizica. Zeynep si Fatih nu vor sa se bage si deschid usa birolului apoi ies si ii las pe cei doi inauntru pentru a-si rezolva problemele.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.