DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 REZUMAT 15 FEBRUARIE 2017. Mukkades pare a se fi vindecat total insa Mukkader ramane rezervata

Delia Ion
By Delia Ion februarie 14, 2017 19:57

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 REZUMAT 15 FEBRUARIE 2017. Mukkades pare a se fi vindecat total insa Mukkader ramane rezervata

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Fatih si Zeynep se uita la noua carte de identitate a lui Ertan cand acesta intra in sediul firmei tinandu-se de mana cu Cansu, in casa careia isi petrecuse noaptea trecuta. Fatih, Zeynep dar si Cevat si Kamil raman cu gurile cascate fiind uimiti cat de fericiti pareau cei doi impreuna. Fatih il ia deoparte pe Ertan in timp ce Zeynep merge sa discute cu Cansu. Vor sa mai taie din entuziasmul celor doi insa acestia se declara extrem de indragostiti si fericiti in noul lor cuplu.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Fatih il conduce la aeroport pe Ertan insa, pe ultima suta de metri, acolo isi fac aparitia si Cansu adusa acolo de Zeynep. Cansu striga dupa Ertan numindu-l “Mahmut”, asa cum se stia si Ertan de cand parasise spitalul. Intreaga faza are insa un efect neasteptat asupra lui Ertan. Strigatul lui Cansu dupa el, ii aminteste de un episod asemanator din trecut cand Zeynep, pe atunci iubita lui, il striga pe nume.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Ertan scapa de amnezia aparuta dupa ce se lovise cu capul de asfalt si, in cateva secunde, ii trec prin fata ochilor imagini cu el si Zeynep din trecut, distrandu-se in club apoi plimbandu-se pe faleza insa si momentul nefericit cand el ii cerea lui Zeynep sa scape cat mai repede de sarcina caci el nu-si dorea un copil.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Ertan isi aminteste si de intalnirea pe care a avut-o cu Zeynep si fiul lui Selim dar si de momentul in care Fatih il lovise cu pumnul si el cazuse la pamant lovindu-se la cap. Ramane incremenit cu ochii indreptati spre Zeynep si Fatih insa cei doi nu stiu ce se intamplase cu Ertan. Acesta isi pune gandurile in ordine pe parcurusl a cateva secunde si le face semn de la revedere lui Fatih si Zeynep fara a le da de inteles ca memoria ii revenise complet.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Trec cateva zile si actiunea filmului se muta la conacul familiei Sekercizade acolo unde Mukkades parea a se simti din ce in ce mai bine. Mukkades picteaza pe un sevale in fata vilei in timp ce intreaga familiei, plus doctorul de al psihiatrie, o privesc cu interes din interiorul casei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Doctorul le spune ca Mukkades a facut progrese remarcabile insa momentul decisiv il va reprezenta confruntarea intre patru ochi cu Zeynep, dusmania fata de iubita fiului sau fiind cea care ii provocase socul psihic. Zeynep iese din vila si ajunge langa Mukkades care, fata de ultimele dati, se comporta exemplar cu nora ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 129 DIN 15 FEBRUARIE 2017. Mukkades si Zeynep discuta foarte calm despre evenimente din trecut, despre ceea ce le uneste si, surprinzator se iau de mana si apoi se imbratiseaza cu afectiune. Zeynep ii spune “mama Mukkades” si toti cei din familie sunt entuziasmati de cele intamplate in fata ochilor lor.

Rautatea lui Mukkades pare un subiect trecut. Acesta se imbratiseaza pe rand cu toti cei prezenti insa, dupa ce aceasta intra in casa, Mukkader, sora ei, vede ca Mukkades se pictase pe ea amenintand-o cu un cutit pe Zeynep.

Sevket are si el parte de momente placute petrecute alaturi de Meryem in garajul in care locuia de ceva vreme. Haydar si Ayfer sunt tot mai aproape de marele pas al casatoriei.

Mukkades, Fatih, Zeynep, Fehmi, Orhan, Selin, Mukkader si bunica Gulsum sarbatoresc “insanatosirea” lui Mukkades cu o plimbare pe mare cu iahtul. Atmosfera este una placuta si Mukkades se forteaza sa le demonstreze tuturor ca nu-i mai poarta dusmanie lui Zeynep si ca totul este foarte bine intre ele. Ceva mai rezervata este insa Mukkader inca marcata de cele pictate de sora ei. Desi intrebata de Gulsum la ce se gandeste, Mukkader evita sa deschida subiectul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.