DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 REZUMAT, 2 MARTIE 2017.

Delia Ion
By Delia Ion martie 1, 2017 19:49

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 REZUMAT, 2 MARTIE 2017.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Sevket se trezeste in duba parcata in padure. Iese afara si le gaseste pe Zeynep si Meryem stand la palavre in jurul focului. Selin, Ayfer si micuta Elif ajung la conacul familiei Sekercizade spunand ca Zeynep si Meryem sunt de negasit. Mukkades se dovedeste din nou a fi cat se poate de carcotasa cu cei din familia Taskin. 

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Masina cu care se deplasau Sevket, Zeynep si Meryem ajunge la marginea unei paduri. Cei tri coboara opresc si coboara insa au marea surpriza de a o vedea in departare pe Yadigar venind catre ei in fuga. Le spune ca a fost retinuta ore bune intr-o casa de un barbat strain. Sevket fierbe de furie si alearga catre casa indicata de sora lui.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. De aici si pana la o noua situatie problema mai era doar un pas. Sevket ajunge la locatia respectiva gata sa-i dea o lectie barbatului insa la scurt tip isi fac aparitia acolo nu numai Zeynep, Meryem si Yadigar ci si Fatih si Orhan ajunsi si ei in zona impreuan cu Haydar.

 

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Sevket nu sta mult pe ganduri si pune mana pe un pistol pe care il indreapta spre barbatul strain. Fatih intuieste pericolul si se decide sa actioneze imediat. Vede o lopata in incapere si, fara a sta pe ganduri, il loveste cu ea in cap pe Sevket care cade lat la pamant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Orhan ajunge si el dupa acest moment. Il vede pe Sevket la pamant si crede ca de vina este acelasi barbat. Ia pistolul lui Sevket si il indreapta si el spre “adversar” insa Fatih il calmeaza si pe el cu aceeasi manevra. Il loveste in cap cu lopata de doua ori si Orhan i se alatura lui Sevket la podea.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Se organizeaza o petrecere la care toata lumea pare a-si fi recapatat veselia de altadata. Totul ia sfarsit atunci cand Fadik primeste un telefon de la Ayfer care ii anunta ca Haydar este internat la spital. Fadik, Shazi, Zeynep si Fatih pleaca de urgenta la spital. Il gasesc pe Haydar spitalizat, cu piciorul in ghips.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 151 DIN 2 MARTIE 2017. Nu trece mult timp si, in salonul in care era spitalizat Haydar, incepe cearta intre fiica lui Haydar si Shazi. Totul trece si Haydar revine acasa. Nu asteapta insa sa se vindece total ca si planuieste sa plece de acasa. Ayfer avea insa alte ganduri. Il lasa sa se imbrace apoi, cand sa plece, il loveste in cap cu o sticla si acesta lesina fiind in imposibilitatea de a mai pleca.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.