DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 REZUMAT, 3 MARTIE 2017. Fatih si Orhan, invingatori la concursul de paintball

Delia Ion
By Delia Ion martie 2, 2017 19:49

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 REZUMAT, 3 MARTIE 2017. Fatih si Orhan, invingatori la concursul de paintball

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 DIN 3 MARTIE 2017. Ayfer se intoarce acasa multumita de felul in care s-a impus la intalnirea dintre clanurile mafiote. Il gaseste pe Haydar asa cum il lasase, legata de pat cu catusele. Il dezleaga insa Haydar isi da seama ca poate pleca din casa doar furisandu-se de sotia lui. Merge la baie si pune ochii pe gemuletul care dadea spre exterior. Incearca sa iasa din vila pe acolo insa se prinde in gemulete caci acesta era prea mic pentru a-i permite sa iasa. Ayfer isi da seama ca vroia Haydar sa faca si vine prin exteriorul casei pentru a-si ajuta sotul sa se deblocheze din mica fereasta.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 DIN 3 MARTIE 2017. Sevket se intoarce acasa extrem de suparat. Se intalneste cu Meryem insa dialogul dintre ei nu este lipsit de tensiuni. Un scenariu asemanator are loc si la conacul familiei Sekercizade cu cele doua surori Mukkader si Mukkades care vor sa-l manipuleze pe Fehmi cu price pret.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 DIN 3 MARTIE 2017. Fatih, Orhan si Mete sunt impreuna cu partenerele lor la partea a doua a unui concurs. Este proba de paintball cu barbatii in rol activ si femeile cu partea logistica. Zeynep, Selin, Fadik si Shazi monitorizeaza miscarile trupelor adverse cu ajutorul laptopurilor. Cand trupele adverse se apropie amenintator, fetele isi atentioneaza iubitii sa actioneze si, cu astfel de informatii precise, victoria este de partea lor.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 153 DIN 3 MARTIE 2017. La urmatoarea intalnire dintre mafioti, Haydar merge insotit de sotia lui Ayfer. Deja mafiotii o cunosc pe temuta Ayfer care, si de aceasta data, face legea la intrunire. Sta in capul mesei si domina toata atmosfera. La un moment dat le face un semn oamenilor lui Haydar care ii ameninta pe cei prezenti cu bormasini portabile. Superioritatea luii Haydar era evidenta fata de ceilalti prezenti la intrunire care accepta toti termenii impusi de Haydar si Ayfer.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.