DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 REZUMAT, 21 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep incep sa faca pregatirile de nunta

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 20, 2016 19:02

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 REZUMAT, 21 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep incep sa faca pregatirile de nunta

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Fatih ramane doar cu Zeynep in cabina comandantului si ii sfatuieste pe ceilalti sa se aseze in fotolii si sa-si puna centura de siguranta. Avionul este in continuare in picaj cu unul dintre motoare scotand fum. Toti sunt in continuare extrem de speriati si urla unul mai tare decat celalalt.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Fatih are puterea de a se aduna din punct de vedere emotional. Isi pune in functiune toate cunostintele sale de a conduce un avion si, dupa mai multe incercari, apar primele semne pozitive. Primul semn bun este acela ca nu mai iese fum din motor apoi avionul incepe sa se redreseze si planeaza in linie dreapta. Bucuria este generala si toti ii multumesc lui Fatih pentru ca-i salvase.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. In cartier, se organizeaza o mare masa in familie. Pe langa gasca de tineri sunt prezenti Sevket si Meryem, matusa lui Zeynep dar si vecinii. Atmosfera este una joviala si Zeynep nu ezita sa-l lase pe Selim in bratele lui Meryem pentru ca aceasta sa se joace cu el.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep nu ii neglijeaza insa pe cei din familia Sekercizade. A doua zi le este rezervata lor. Iau masa la conac imprena cu Selin, Orhan, Mukkades, Fehmi si bunica Gulsum. Zeynep este extrem de multumita ca Fatih il iubeste atat de mult pe baietelul ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Incep insa si pregatirile de nunta. Fatih si Zeynep sunt nevoiti sa faca vizita medicala obligatorie. Proba cea mai grea era bineinteles cea in care ei trebuiau sa doneze sange. Daca pentru Fatih totul a fost o formalitate, Zeynep s-a speriat cand a vazut-o pe asistenta apropiindu-se de ea cu o seringa careia ei i se parea gigantica.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Zeynep iese in fuga din cabinet si o ia la fuga pe culoarele clinicii. Fatih pleaca imediat dupa ea si totul se transforma intr-o adevarata cursa de urmarire. Fatih reuseste sa o prinda pe Zeynep si sa o convinga mai cu forta sa accepte sa i se ia sange.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 DIN 21 DECEMBRIE 2016. Cei doi incep apoi sa rasfoiasca posibilele meniuri si gusta din fiecare pentru a se decide pe care sa-l aleaga. Nu este uitat nici Selim caruia i se pregateste un costumas special. Totul pare conform planului si se annta o nunta reusita.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.