Elena Udrea a nascut natural o fetita perfect sanatoasa, cu o luna inainte de termen. Fostul ministru a nascut in toiul noptii, fara medic

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 21, 2018 13:11

Elena Udrea a nascut natural o fetita perfect sanatoasa, cu o luna inainte de termen. Fostul ministru a nascut in toiul noptii, fara medic

Elena Udrea a născut, joi, în Costa Rica, o fetiță perfect sănătoasă. Fostul ministru al Turismului a născut fără medic, natural, în toiul nopții, cu o lună și o săptămână înainte de data preconizată a nașterii.

Elena Udrea, care se află în Costa Rica încă din luna februarie a acestui an, a povestit în exclusivitate pentru revista VIVA, emoțiile prin care a trecut în timpul nașterii declanșate înainte de vreme.

”Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate”, a povestit Elena Udrea.

”Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a adăugat aceasta.

Elena Udrea se află în Costa Rica din luna februarie a acestui an, unde a plecat după ce, în România au fost deschise pe numele ei mai multe dosare pentru fapte de corupție. De altfel, în perioada de când se află în Costa Rica, Udrea a și fost condamnată în Dosarul ”Gala Bute”.

Elena Udrea a reusit să rămană insărcinată prin fertilizare in vitro, la o clinică din Grecia. Procedura a fost un succes de la prima incercare.

“Nu aș spune că au fost eforturi pentru că nu m-am gândit cu mult timp înainte, în mod serios, să am un copil. Am început prin a vedea în ce măsură aș putea rămâne însărcinată în mod natural, mai mult o curiozitate pe care femeile o au mai ales după 40 de ani, apoi gândul a început să lucreze și să devină ușor ușor în câteva luni, o dorință. Am mers la un medic extraordinar în Bucureșți, Vitoulkas, care m-a încurajat de la început prin optimismul și relaxarea pe care mi le-a arătat, când eu mă așteptăm să i se pară ceva ciudat în dorința mea. Mi-a recomandat mai mult pentru discreție clinica parteneră din Atena, unde am avut o primă discuție în vara lui 2017, cu profsorul Pantos, apoi am lăsat lucrurile în așteptare. Situația mea juridică a fost un motiv de indecizie. Imediat după vacanța de Anul Nou, totul s-a întâmplat aproape miraculos în timp de o lună, de la întâlnirea întâmplătoare în parcarea din Stejarii, cu medicul care probabil nu mai credea că vreau într-adevăr să fac un copil, și până la faptul că, în mod neașteptat și pentru cei de la Atena, tratamentul și întreg procesul de fertilizare au funcționat impecabil și am rămas însărcinată de la prima încercare. Medicii, dar și asistenta româncă din Grecia, Laura, au încercat să mă pregătească pentru un posibil eșec, spunându-mi că acestea sunt foarte frecvente chiar și la femeile de 30 de ani, cu atât mai mult cu cât eu am 44 și sunt la prima încercare. Dar că vom relua și șansele de reușită vor fi mai mari data viitoare. Le-am spus că sigur la mine va fi bine de prima dată, să fie liniștiți. Sunt multe aspecte care m-au convins că este voința lui Dumnezeu să am acest copil acum, într-un moment încurcat din viața mea. Poate cel mai încurcat. Să alegi să faci un copil când sunt atâtea necunoscute în viitorul tău, să pleci singură, însărcinată, undeva unde nu știi exact ce găseșți și ce te așteaptă, până și pentru mine este mult. De aceea am cerut îndrumare de la Dumnezeu pentru alegerea mea și am spus și spun mereu, „Facă-se voia Ta, Doamne!”.”, a povestit Elena Udrea pentru revista Viva.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.