Elena Udrea: PNL a falsificat semnaturi pentru Klaus Iohannis

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 26, 2016 09:49

Elena Udrea: PNL a falsificat semnaturi pentru Klaus Iohannis

Elena Udrea a declarat, luni, ca PNL a falsificat semnaturi pentru Klaus Iohannis, ca reactie la demersul asociatiei “Initiativa Romania”, care a facut un denunt penal la DNA impotriva candidatilor la Primaria Bucuresti, printre care si Robert Turcescu. Asociatia sustine ca sunt suspiciuni ca o parte din semnaturi sunt false.

“Eu as compara cu semnaturile stranse de domnul Iohannis, care a batut orice record in aceasta tara. Cred ca a strans ceva de genul a 100.000 de semnaturi pe minut, pentru ca nu semna nimeni pentru domnul Iohannis. Dimpotriva, pe undeva prin Suceava, Iasi, se plateau semnaturi de catre PNL, doar-doar isi va pune cineva semnatura pentru candidatura lui Iohannis. Daca Iohannis a putut, poate si Robert Turcescu”, a declarat Elena Udrea, înainte de a intra în sediul DNA, unde a fost chemată la audieri.

Intrebata daca insinueaza ca Iohannis a falsificat semnaturile, Udrea a spus: “Da, insinuez ca da. Nu neaparat Iohannis, ca nu el le-a strans, cei de la partid”.

Vezi si: Basescu nu candideaza la Primaria Capitalei. Robert Turcescu este candidatul PMP

Catalin Predoiu si Emil Boc, chemati in instanta de Elena Udrea

Subiectul a fost comentat în ediția de luni a emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că Udrea știe ce spune deoarece și ea era candidat la președinție.

”Udrea știa ce spune, pentru că ea pe vremea aia candida la președinție, știa cum e cu semnăturile. Însă, aici nu e de vină Iohannis sau candidatul, că nu Iohannis și-a strâns semnăturile – i le-au strâns ăia de la PNL-PDL. Iar pe zona PDL-ului, aliații domnului senator Ben-Oni Ardelean, sunt specializați cu tabele false, semnături false, de pe vremea lui Videanu, a spus Codrin Ștefănescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.