Ester Peony – On a Sunday. Asculta piesa care va reprezenta Romania la concursul Eurovision 2019 de la Tel Aviv

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 19, 2019 22:24

Ester Peony – On a Sunday. Asculta piesa care va reprezenta Romania la concursul Eurovision 2019 de la Tel Aviv

Romania va fi reprezentata la Eurovision 2019 de Ester Peony, care a castigat finala selectiei nationale, cu piesa „On a Sunday”. Concursul Eurovision va avea loc la Tel Aviv, pe 18 mai.

Ester Alexandra Cretu (cunoscuta cu numele de scena Ester Peony) a primit cele mai multe puncte, fiind urmata de Bella Santiago cu „Army of Love” si Laura Bretan cu „Dear Father”.

De precizat ca a fost o diferenta mare intre votul juriului si cel al telespectatorilor. Patru dintre cei sase membri ai juriului i-au acordat punctaj maxim, in timp ce cantareata s-a aflat in coada clasamentului in ceea ce priveste preferintele telespectatorilor, care au votat in majoritate cu Laura Bretan.

Reprezentantul Romaniei la Eurovision a fost ales de un juriu format din Tali Eshkoli, Head of Event&Content Eurovision Song Contest 2019, Emmelie de Forest, castigatoarea editiei din 2013, Deban Aderemi si William Lee Adams, jurnalisti si influenceri, Serban Cazan, Head of Production HaHaHa Production si artistul Alex Calancea.

Precedenta editie a concursului Eurovision a fost castigata de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa “Toy”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.