EXATLON INTERNATIONAL ALL STARS? Romania va participa cu cei mai buni concurenti

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 11, 2018 12:33

EXATLON INTERNATIONAL ALL STARS? Romania va participa cu cei mai buni concurenti

EXATLON – Un sezon incendiar EXATLON INTERNATIONAL „All Stars” ar fi in pregatire in Mexic, in competitie urmand a participa si Romania. Potrivit Kanal D, editia internationala a concursului Exatlon ar urma sa reuneasca tari precum Romania, Turcia, Grecia si Mexic. Vladimir Draghia i Anca Surdu s-ar numara printre concurentii care ar reprezenta Romania la Exatlon All Stars.

Informatia privind realizarea unei editii internationale EXATLON a aparut dupa ce gimnasta Ana Lago a lasat sa se inteleaga ca ar fi fost contactata de producatori pentru o editie internationala a show-ului de tipul „All Stars”.

EXATLON – Conform proiectului, cei mai bun concurenti din 5 tari diferite ar putea sa se intreaca intr-o editie speciala care va fi difuzata simultan in toate aceste state. Conform informatiilor din media mexicana, ideea le-ar fi venit producatorilor dupa audientele uriase obtinute in timpul infruntarilor internationale dintre Romania, Mexic, Turcia si Grecia.

Fanii mexicani ai show-ului EXATLON au postat chiar si un afis cu cei care vor reprezenta Romania in acest show: Vladimir Draghia, Anca Surdu, Alina Pana si Stefan Floroaica. De la mexicani apar Ana Lago, Macky, Daniel Corral si Rommel Pacheco, iar de la brazilieni: Pedro Scooby, Maurren Maggy, Sul Rosa si Renato Nicola. Pe afis mai apar doua echipe in dreptul carora e trecut un semn al intrebarii: Statele Unite ale Americii si Columbia. In aceste tari, concursul Exatlon nu a fost lansat si este doar la stadiul de zvon.

EXATLON – In Mexic, concursul Exatlon s-a incheiat in urma cu circa o luna. Pe unele grupuri locale s-a venit chiar cu ideea unei petitii catre o televiziune locala prin care sa se solicite retransmiterea show-ului Exatlon Romania, macar pana cand in Mexic va incepe un nou sezon.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.