Filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, produs de Adrian Tofei, a castigat marele premiu la Festivalul de Film din Sydney

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 7, 2015 12:49

Filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, produs de Adrian Tofei, a castigat marele premiu la Festivalul de Film din Sydney

Filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, produs, regizat si scris de Adrian Tofei, a castigat marele premiu la Festivalul International de Film din Sydney. Filmul „Be My Cat: A Film for Anne”, primul film de lungmetraj horror found footage românesc, a fost realizat în Rădăuţi, judeţul Suceava, de regizorul Adrian Ţofei.

Pelicula lui Adrian Tofei a castigat marele premiu al Festivalului Internaţional de Film din Sydney. Filmul „Be My Cat: A Film for Anne” este regizat, produs si scrisa de Adrian Ţofei.

Adrian Ţofei a anunţat pe pagina sa de socializare că filmul său, “Be My Cat: A Film for Anne”, a câştigat premiul pentru cel mai bun film din 2015 la “A Night of Horror International Film Festival” din Sydney, cel mai mare festival de filme horror din Australia şi unul dintre cele mai importante din lume.

Ţofei a scris pe pagina sa de socializare că a fost “aproape paralizat” când a auzit anunţul din cadrul ceremoniei de premiere, că este un mare succes şi că va avea nevoie de câteva zile pentru a realiza ceea ce s-a întâmplat.

Din distribuţia filmului fac parte Adrian Ţofei, Sonia Teodoriu, Florentina Hariton şi Alexandra Stroe

Scenariul se concentrează pe povestea unui tânăr din România care recurge la gesturi radicale pentru a o convinge pe actriţa hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său.

Foto: Cinemagia

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.