Firea continua razboiul cu Tudose, suparata ca proiectele Primarie – Guvern “nu inainteaza absolut deloc”

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 6, 2017 11:33

Firea continua razboiul cu Tudose, suparata ca proiectele Primarie – Guvern “nu inainteaza absolut deloc”

Primarul general Gabriela Firea continua razboiul cu premierul Mihai Tudose. Suparata ca proiectele Primarie – Guvern “nu inainteaza absolut deloc”, Firea aduce noi critici la adresa sefului Executivului si invoca aceeasi situatie de “stand-by” si la colegii sai din teritoriu.

Gabriela Firea il critica atat pe premierul Mihai Tudose, cat si pe ministrii sai, motivul fiind acela ca nu s-au implicat suficient de mult in derularea mai multor proiecte comune ale Primariei Bucurestiului si Guvernului.

„Am fost un soldat respectuos, nu am făcut declaraţii neplăcute la adresa Guvernului, deşi aş fi avut motive ca primar general. În ultima jumătate de an suntem în aşteptare cu proiecte comune Primărie-Guvern şi ele nu înaintează absolut deloc. A promis sprijin, lucru care nu s-a materializat, am şi exemple concrete, dacă va fi nevoie le voi spune. Eu încă mai sper pentru că vorbesc cu alţi colegi din ţară, şi ei dezamăgiţi pentru că proiectele sunt în stand by sau pe liste de aşteptare“, a declarat Gabriela Firea, intr-o interventie la RomaniaTV.

Primarul general e la al treilea atac la adresa premierului Mihai Tudose, dupa ce anterior i-a reprosat ca a criticat-o public pentru organizarea targului din Piata Victoriei. Firea s-a suparat pe premier si pentru ca acesta nu s-a solidarizat la pozitia privind “statul paralel”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.