Firea spune ca s-a impacat cu premierul Tudose: Ne-am spus in particular tot ce aveam de reprosat si putem cu colegialitate sa trecem peste incident

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 6, 2017 17:00

Firea spune ca s-a impacat cu premierul Tudose: Ne-am spus in particular tot ce aveam de reprosat si putem cu colegialitate sa trecem peste incident

Gabriela Firea a declarat, miercuri, ca a ingropat securea razboiului cu premierul Mihai Tudose. Dupa o discutie avuta de Firea impreuna cu primarii de sector si cu premierul, Firea a declarat ca a lamurit toate divergentele pe care le-a avut cu Tudose, desi a admis ca relatia dintre ei “a fost una incordata”.

“A fost un incident neplacut peste care eu una am trecut”, a declarat Firea, la finalul discutiilor, dupa ce recent l-a acuzat pe Mihai Tudose ca da impresia ca vrea sa preia conducerea PSD.

“Asa parea la acel moment ca se intampla, am avut azi o discutie pe aceasta tema si am lamurit toate aceste probleme”, a precizat Gabriela Firea, adaugand ca aceste dispute publice “dau oxigen adversarilor nostri”.

“Poata ca (Mihai Tudose) isi da seama ca si eu am multa treaba la primarie zi nu sunt interesata de aceasta preluare si dumnealui are o activitate foarte intensa la Palatul Victoria si in primul rand avem presedinte” ales de membrii PSD si “nu se pune problema inlocuirii acestuia”, a subliniat Gabriela Firea, mentionand ca “ne-am spus in particular tot ce voiam sa ne reprosam unul celuilalt si putem cu colegialitate sa trecem peste acest incident”.

In ceea ce priveste decizia Guvernului de a transmite terenul de peste 10 hectare “Esplanada”, de pe bd. Unirii, catre Ministerul Justitiei pentru a amenaja Cartierul Justitiei, desi Primaria Capitalei ceruse terenul inca din vara pentru un urias proiect cu spatii de birouri, centru de afaceri, spatii culturale, care include si Cartierul Justitiei, Firea a spus ca si in acest caz s-au lamurit lucrurile.

Aceasta a precizat ca a fost si decizia premierului dar si a presedintelui PSD “ca acest cartier (al Justitiei) sa se construiasca fiind implicata 100% si primaria, care detine jumatate din suprafata”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.