Suspiciuni de frauda cu fonduri europene. Sunt vizati presedintele CJ Vaslui si primarii din Husi si Barlad, DNA face perchezitii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 8, 2015 10:15

Suspiciuni de frauda cu fonduri europene. Sunt vizati presedintele CJ Vaslui si primarii din Husi si Barlad, DNA face perchezitii

DNA efectueaza 62 de perchezitii, marti dimineata, in Bucuresti si cinci judete intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene, in care sunt vizati presedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui si primarii din Husi si Barlad, transmit surse citate de Digi 24.

Potrivit unui comunicat al DNA, se fac cercetari in doua cauze penale ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, asimilate celor de coruptie si a unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2015.

Unde gaseste bani o firma mica din Romania, cand nu are acces la fonduri europene si nici la credite bancare?

Procurorii fac perchezitii domiciliare in 62 locatii situate in municipiul Bucuresti si alte 5 judete, dintre care 5 sunt sedii ale unor institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit Digi24, unele perchezitii vizeaza Primaria, Consiliul Judetean si Prefectura din Vaslui.

Fonduri europene pentru tinerii care vor sa se instaleze la tara

Procurorii DNA sunt la CJ Vaslui, au declarat Agerpres surse judiciare. De asemenea, vizat de perchezitiile anchetatorilor ar fi si centrul de afaceri, au mentionat sursele citate. Vizati de ancheta ar fi presedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu, si Constantin Constantinescu, primarul Municipiului Barlad, dar si primarul din Husi, Ioan Ciupilan.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.