FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 61 REZUMAT, 27 IUNIE 2016. Dilara ii marturiseste lui Harun ca Demir este fiul lui

Delia Ion
By Delia Ion iunie 21, 2016 19:52

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 61 REZUMAT, 27 IUNIE 2016. Dilara ii marturiseste lui Harun ca Demir este fiul lui

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Candan este pe punctul de a se razbuna pe Dilara pentru faptul ca, in conceptia ei, fosta ei prietena o tradase si il facuse pe Harun sa o paraseasca si sa se indragosteasca de fosta si actuala sotie a lui Cihan.

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Candan intentioneaza sa o calce cu masina pe Dilara si se indreapta spre ea insa Harun intervine in ultimul moment si se arunca in fata automobilului, protezand-o astfel pe cea careia ii jurase ca este in stare sa-si dea viata pentru ea.

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Harun este accidentat foarte grav si internat de urgenta la spital. Candan intelege ca l-a accidentat grav pe Harun, in locul Dilarei, si fuge de la locul evenimentului inainte ca Dilara sa-si dea seama cine a fost la volanul masinii.

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Revenita la conac, Dilara se gandeste la evenimentul neasteptat in centru caruia fusese Harun. Spre seara, Dilara se furiseaza afara din vila si merge la spital pentru a se interesa de starea de sanatate a lui Harun. Acesta este constient si chiar poarta un dialog cu Dilara. Sensibilizata, Dilara nu rezista fara a-i marturisi lui Harun ca Demir este fiul lui.

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Intamplator sau nu, Ayse si Candan merg si ele la spital pentru a-l vedea pe Harun, chiar in momentul in care acesta primise vizita Dilarei. Maide intelege care ar fi pericolul ca Dilara sa se intalneasca fata in fata cu Candan si gestioneaza situatia in favoarea ei si a lui Harun.

FURTUNA PE BOSFOR 27 IUNIE 2016. Cihan incepe sa traiasca o noua drama sufleteasca. Se casatorise cu Dilara pentru a-i proteja onoarea fostei sale sotii insa noile evenimente din viata lui reusisera sa-i strice echilibrul sufletesc. Nu cu mult timp in urma, Cihan  cunoscuse intamplator pe psihiatra Ayse care, desi la inceput nu-i atrasese atentia cu adevarat, trezise din nou in inima lui Cihan sentimentul dragostei.


loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.