Gabriel Mutu a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, in locul Gabrielei Firea

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 20, 2018 01:07

Gabriel Mutu a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, in locul Gabrielei Firea

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, in locul Gabrielei Firea. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului Executiv de astazi. 

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD ca a demisionat din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti. Este o forma de protest a mea pentru faptul ca de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la aceasta organizatie si la alte cateva din tara, probabil pentru a fi vulnerabili”, a declarat, luni, Gabriela Firea, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

„Este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla in sedinta, iar aceasta nici nu a inceput. Nu este democratic, nu este statutar ca inainte de a se dezbate o anumita situatie in Comitetul Executiv sa se dezbata informal in birouri, in restaurante, in incinte”, a adaugat ea.

Gabriela Firea a spus ca a demisionat din calitatea de presedinte interimar al PSD Bucuresti ca forma de protest pentru ca de doi ani de zile au fost blocate de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea, alegerile pentru aceasta organizatie si pentru alte organizatii judetene, „probabil pentru a fi vulnerabili si pentru a depinde de domnia sa”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.