Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti. Ea considera ”regretabil” sa se stie ce se va intampla in sedinta PSD inainte sa aiba loc

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 19, 2018 12:06

Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti. Ea considera ”regretabil” sa se stie ce se va intampla in sedinta PSD inainte sa aiba loc

Gabriela Firea a demisionat, luni, din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti, ea afirmand ca Statutul partidului ar trebui modificat, intrucat nu e normal ca un interimat sa fie asigurat timp de doi ani. Totodata, ea considera ca este ”regretabil” sa se stie ce se va intampla in sedinta PSD inainte sa aiba loc. Gabriel Mutu o va inlocui pe Gabriela Firea in fruntea PSD Bucuresti.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti. Este o forma de protest a mea, pentru faptul ca de doi ani de zile, domnul Dragnea a blocat alegerile la aceasta organizatie si la alte cateva din tara, probabil pentru a fi vulnerabili. A fost plan al dumnealui ca eu sa depind permanent de el. Dragnea e adeptul «dezbina si stapaneste»”, a declarat primarul Capitalei, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD.

Ea considera ca ”este regretabil” ca se stie ce se va intampla in sedinta, desi aceasta nu a inceput.

Primarul general era aproape de a-si pierde aceasta functie in sedinta conducerii PSD, aceasta urmand sa fie inlocuita cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Primarul general a subliniat ca Liviu Dragnea a cautat sa-si elimine adversarii din interiorul partidului. „Domnia sa s-a ocupat sa-si lichideze adversarii din partid. Nu erau adversari, erau colegi“, a completat Firea.

Intrebata de ce in prezent nu mai e insotita de alti colegi, in conditiile in care inainte era inconjurata de colegi, Firea a precizat: „Ne nastem singuri si murim singuri. Nu ne tine nimeni de mana“.

Conducerea PSD s-a reunit luni, de la ora 11.00, in sedinta Comitetului Executiv in care se va stabili ce ministri pleaca din Guvern. Potrivit unor surse politice, aproape o treime dintre actualii demnitari vor parasi Cabinetul Dancila. Printre ei, Paul Stanescu (Dezvoltare), Danut Andrusca (Economie), Mihai Fifor (Aparare) si Lucian Sova (Transporturi).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.