Generalul Catalin Bahneanu, ranit intr-un accident rutier produs in judetul Constanta, in drum spre Baza Mihail Kogalniceanu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 25, 2017 17:43

Generalul Catalin Bahneanu, ranit intr-un accident rutier produs in judetul Constanta, in drum spre Baza Mihail Kogalniceanu

Doi militari au fost raniti, miercuri, intr-un accident rutier produs in judetul Constanta, in timp ce se deplasau de la Fetesti la Baza militara de la Mihail Kogalniceanu. Cei doi raniti sunt comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti, Catalin Bahneanu, si plutonierul Dan Nica.

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti ”Gheorghe Mociornita”, generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, a fost ranit într-un accident produs miercuri, 25 ianuarie, in jurul orei 12.30, pe DN 22 C, intre localitatea Stefan cel Mare si municipiul Constanta.

Potrivit Radio Romania Actualitati, care citeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN), in accident a mai fost ranit si plutonierul major Dan Nica, soferul autoturismului militar.

Militarii, care se deplasau de la Fetesti spre Baza militara de la Mihail Kogalniceanu, au primit primele ingrijiri la locul producerii accidentului de la echipaje SMURD si au fost transferati la unitati medicale.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de ancheta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.