Horea Codorean, preparatorul fizic al Stelei, suspendat dupa meciul cu Astra

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 14, 2015 18:13

Horea Codorean, preparatorul fizic al Stelei, suspendat dupa meciul cu Astra

Preparatorul fizic al Stelei a fost suspendat dupa meciul cu Astra. Horea Codorean a fost suspendat o luna si penalizat cu suma de 640 de lei de Comisia de Disciplina a FRF, pentru proteste la adresa arbitrajului partidei cu Astra Giurgiu. Amintim ca Steaua a pierdut intalnirea cu Astra cu scorul de 0-2.

“AFC Astra Giurgiu vs. FC Steaua – eliminare – In baza art. 53.1 din RD se sanctioneaza dl. Codorean Horea, preparator fizic la FC Steaua, cu suspendare pentru o luna si o penalitate sportiva de 640 lei”, se arata pe site-ul oficial al LPF.

Iti recomandam si: STEAUA – ROSENBORG, ASTRA – AZ ALKMAAR in play-off-ul Ligii Europa. Turul, pe 20 august

Stelistii au contestat dur arbitrajul meciului de la Giurgiu, in care le-au fost anulate trei goluri. FC Steaua a solicitat, joi, Federatiei Romane de Fotbal, prin intermediul LPF, introducerea unui punct pe ordinea de zi a Comitetului Executiv, in care sa se supuna la vot demiterea membrilor Comisiei Centrale a Arbitrilor si scoaterea din arbitraj a brigazii de la partida cu Astra Giurgiu, din etapa a VI-a a Ligii I.

Tot in sedinta de vineri a Comisiei de Disciplina, FC Botosani a primit avertisment pentru incidentele de la meciul disputat pe teren propriu cu CSMS Iasi (scor 1-0), din aceeasi etapa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.