HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2013. Finalizati planurile si treceti la treaba!

Bogdan
By Bogdan noiembrie 2, 2013 08:42

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE 2013. Finalizati planurile si treceti la treaba!

Afla aici daca ziua de azi iti va fi cu noroc sau daca ai de dus la bun sfarsit ceva foarte important.

Berbec
O vizita aparuta pe neasteptate va va putea afecta programul pe care vi-l planuiserati pentru azi. Veti compensa prin faptul ca ceea ce veti realiza azi va va fi foarte util pentru viitorul apropiat.

Taur
Este o zi pe care o s-o petreceti cu prieteni mai vechi alaturi de care planuiati demult o iesire. Pastrati-va concentrarea in problemele care au legatura cu latura financiara.

Gemeni
Mai putinnindividualism nu ar striga. Ai langa tine persoane dragi care asteapta sa le acorzi atentia meritata. Familia este cel mai bun sfetnic si nu ar trebui sa uiti acest aspet.

Rac
Nu va lasati marcat de problemele aparute in ultimele zile. Aveti cateva idei originale demne de luat in seama de cei din jur. Familia este binecuvantata sa va aiba prin preajma.

Leu
Ai chef…nu ai…azi este rost de o calatorie in interes de serviciu. Ai putea sa o fentezi insa acest lucru ti-ar putea aduce mai multe neplaceri in viitor.

Fecioara
Treci printr-o perioada fasta atat profesional cat si sentimental. Fructific-o la maxim caci nu vei aparte intotdeauna de un astfel de ritm ascendent.

Balanta
Este vremea sa finalizati cateva dintre plnurile la care ati gandit atat de mult timp. Timpul trece si indeciziile repetate pot fi luate drept slabiciune de cei care iti astepta greselile.

Scorpion
Chiar daca sentimental era loc si de mai bine, nu dezarmati. Consumati-va energia in propiecte profesionale si nu veti regreta.

Sagetator
Ajungeti in mijlocul prietenilor buni si asta va va da un sentiment de relax la care tanjiti de atata vreme. Nu va lasati insa purtat total de val. Nici o lejeritate prea mare in tratarea problemelornu va da rezultate.

Capricorn
Familia este pe primul loc astfel incat abandonati, din fasa, orice proiect care ar exclude aceasta latura.

Varsator
In contextul in care prietenii tai sunt ocupati si nu te poti baza azi pe ei, fa bine si treci la odihna. Saptamana viitoare se anunta una destul de grea profesional astfel incat o sa ai nevoie de energie.

Pesti
Ascultati parerile celor din jur, analizati si luati decizii conform tiparului dumneavoastra. Este bine sa ascultati si sfaturile unor persoane mai experimentate.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.