In Marea Britanie au fost confirmate alte doua cazuri noi de coronavirus

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 27, 2020 11:49

In Marea Britanie au fost confirmate alte doua cazuri noi de coronavirus

Alti doi pacienti din Marea Britanie au fost testati pozitiv pentru coronavirus, ridicand numarul total de cazuri la 15, a declarat Departamentul de Sanatate. Virusul a fost transmis unui pacient din Italia si altuia din Tenerife. 

Cele doua persoane au fost transferate in centrele de infectie NHS de specialitate din Spitalul Royal Liverpool si Royal Free Hospital, Londra.

In tot acest timp, in mai multe tari europene a fost confirmata prezenta coronavirusului.

Mai multe scoli si sedii de firme sunt inchise, deoarece coronavirusul continua sa se raspandeasca cu repeziciune. Cel putin opt scoli din Marea Britanie s-au inchis, in timp ce altele – inclusiv cea la care invata printul George – au trimis elevii acasa de teama ca acestia ar putea fi expusi la temutul coronavirus.

Cu toate acestea, Public Health England (PHE) nu a recomandat inchiderea scolilor intr-un mesaj transmis de secretarul de sanatate, Matt Hancock.

Inchiderea scolilor si a unor sedii de birouri vine dupa ce mai multe persoane s-au intors in Marea Britanie din nordul Italiei. Aceste persoane au primit recomandarea de a se autoizola ca parte a masurilor pentru a stopa raspandirea bolii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.