Interviu cu PAUL GRIGORIU la casa de la Buciumeni: Radioul a fost viata mea! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 4, 2015 00:19
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Interviu cu PAUL GRIGORIU la casa de la Buciumeni: Radioul a fost viata mea! VIDEO

Paul Grigoriu, regretatul om de radio care a murit vineri, la varsta de 70 de ani, declara intr-un interviu pentru Televiziunea Romana, ca “radioul a fost viaţa mea, casa mea, dar, dacă aş lua-o de la capăt, aş face altceva”. Deşi a fost ani de zile o voce inconfundabilă a Radioului public, Paul Grigoriu nu avea nostalgii după acea perioadă şi marturisea, in urma cu doi ani, cu francheţe că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face cu totul altceva. Ascultatori de radio din intreaga tara ii urmareau emisiunea Matinal pe care Paul Grigoriu a realizat-o ani la rand la Radio Romania Actualitati.

“Dacă ar fi să o iau de la capăt, aş vrea să fiu chitarist de muzică rock!”, “Libertatea ţi-o iei singur, nu ţi-o dau nişte certificate” – spune Paul Grigoriu, cu vocea inconfundabilă. La casa lui din Buciumeni, Dâmboviţa, omul de radio a stat de vorbă cu Ioana Pavel. Dialogul lor despre radio şi alte pasiuni de-o viaţă, la Interviurile Telejurnalului.

Ioana Pavel în dialog cu Paul Grigoriu “Nu am nicio nostalgie în legătură cu radio, doar pentru câţiva prieteni. Eu mi-am făcut bucata mea de drum şi cred că gata! Dacă ar fi să o iau de la capăt, nu aş face asta. Aş vrea din tot sufletul să fiu chitarist de muzică rock! Am visat toată viaţa chestia asta, dar nu am ureche muzicală”, spune fostul om de radio.

HotWeek.ro iti recomanda si: Paul Grigoriu a murit! Unul dintre cei mai buni oameni de radio din Romania a murit acasa!

Şi totuşi, nu se sfieşte să declare: „Radioul a fost viaţa mea, a fost casa mea”.

Cum vede azi radioul public: “E foarte uşor să spui Radioul public nu mai e ce-a fost… Când eram noi, şi noi am greşit, şi noi am învăţat de la alţii”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.