Iohannis a avizat urmarirea penala a patru fosti ministri, cercetati in dosarul Rompetrol II

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 31, 2016 11:35

Iohannis a avizat urmarirea penala a patru fosti ministri, cercetati in dosarul Rompetrol II

Presedintele Klaus Iohannis a avizat, marti, urmarirea penala a patru fosti ministri, cercetati in dosarul Rompetrol II. In acest dosar, procurorii ancheteaza modul cum a fost privatizata Petromidia. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a fost instiintat cu privire la formularea acestor cereri.

Cei patru fosti ministri cercetati in dosarul Rompetrol II sunt Mihai Tanasescu, Dan Ioan Popescu, Sebastian Vladescu si Gheorghe Pogea.

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis marti, 31 mai, Ministrului Justitiei, cererea de urmarire penala a domnului Tanasescu Nicolae Mihai, fost Ministru al Finantelor Publice in perioada 2000 – 2004, a domnului Popescu Ioan Dan, fost Ministru al Economiei si Comertului in perioada 2003 – 2004, a domnului Vladescu Teodor Gheorghe Sebastian, fost Ministru al Finantelor Publice in perioada 2005 – 2007, respectiv in perioada 2009 – 2010 si a domnului Pogea Gheorghe, fost Ministru al Finantelor Publice in perioada 2008 – 2009, pentru a se proceda conform legii”, informeaza Administratia Prezidentiala.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.