Iohannis a semnat decretul prin care Mihai Tudose este oficial desemnat candidat la functia de premier

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 27, 2017 10:46

Iohannis a semnat decretul prin care Mihai Tudose este oficial desemnat candidat la functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti decretul prin care social-democratul Mihai Tudose este oficial desemnat candidat la functia de premier, transmite Administratia Prezidentiala intr-un comunicat transmis presei.

“Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat marti, 27 iunie a.c., decretul privind desemnarea domnului Mihai Tudose in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constitutia Romaniei, republicata”, transmite Cotroceniul

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni la ora 20.00 ca l-a desemnat pe Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, drept viitor premier. Iohannis si-a motivat decizia spunand ca Romania e in criza politica, iar aceasta criza “dauneaza grav Romaniei”.

Klaus Iohannis a cerut partidelor sa urgenteze procedurile parlamentare astfel incat Romania sa aiba guvern cat mai repede.

De interes: Mihai Tudose a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, dupa consultari: Trebuie sa avem repede un guvern!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.