Iohannis a votat la Jean Monnet: Votam pentru viitorul Romaniei, pentru directia in care va merge tara. Am emotii si am asteptari

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 24, 2019 13:41

Iohannis a votat la Jean Monnet: Votam pentru viitorul Romaniei, pentru directia in care va merge tara. Am emotii si am asteptari

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a votat duminica la Liceul Jean Monnet din Capitala, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana si normala si a subliniat se asteapta sa vina foarte multi romani la vot.

„O zi foarte foarte importanta azi. Am votat pentru o Romanie moderna, o Romaniei europeana, o Romanie normala. Va invit pe toti, dragi romani sa veniti la vot. Azi e o zi foarte importanta. Votam pentru viitorul Romaniei, pentru directia in care va merge Romania mai incolo. Azi este ziua campionilor cu stampila votat in mana. Dragii mei, fiti toti campioni astazi. Sigur ca am emotii si am asteptari. Am asteptarea sa vina foarte multi romani si, evident, cu ceva emotie asteptam diseara rezultatul”, a declarat Kaus Iohannis dupa ce a votat.

Peste 18,2 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati astazi la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Votarea are loc pana la ora 21.00, dar sectiile unde sunt cozi pot ramane deschise pana la ora 23.59.

Cetatenii pot vota cu un act de identitate valabil, emis de statul roman, respectiv: cartea de identitate; cartea electronica de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; pasaportul diplomatic; pasaportul diplomatic electronic; pasaportul de serviciu; pasaportul de serviciu electronic; pasaportul simplu; pasaportul simplu electronic; pasaportul simplu temporar; titlul de calatorie; carnetul de serviciu militar.

 

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.