Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului de tenis Indian Wells

Delia Ion
By Delia Ion martie 8, 2018 12:46

Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului de tenis Indian Wells

Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului de tenis Indian Wells dupa ce a eliminat-o in runda inaugurala pe Aleksandra Krunic (Serbia, nr.47 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Irina (nr.37 mondial), a intrat mai greu in joc si i-a permis adversarei sa aiba initiativa pe parcursul intregului set de debut. Sarboaica nu a ratat oportunitatile oferite de jucatoarea noastra si era in avantaj dupa prima runda pe care si-a adjudecat-o cu 6-3.

Compatrioata noastra a devenit mult mai agresiva dupa pauza dintre seturi si a inceput sa domine disputa. A castigat setul secund cu 6-4 apoi in decis a facut legea cu autoritate: 6-1 si astfel si-a adjudecat partida care s-a intons pe parcursul a o ora si 44 de minute.

Pentru accederea in turul 2, Begu si-a asigurat un premiu de 25.465 de dolari si 35 de puncte in topul WTA. In urmatoarea faza a competitiei, Begu va evolua impotriva Karolina Pliskova (Cehia, nr.5 WTA).

Inedit este faptul ca Simona Halep o va intalni in turul 2 al turneului american pe sora geamana a Karolinei, Kristyna Pliskova (nr.77 mondial).

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.