Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a murit! Artistul s-a sinucis in locuinta sa din Essex si a fost gasit fara viata in aceasta dimineata

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 5, 2019 00:00

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a murit! Artistul s-a sinucis in locuinta sa din Essex si a fost gasit fara viata in aceasta dimineata

Keith Flint, solistul formatiei The Prodigy, a murit la varsta de 49 de ani. Keith Flint a fost gasit, luni, fara viata in locuinta sa din Essex. Artistul s-ar fi sinucis in weekend, dupa cum sustin colegii sai de trupa. 

Keith Flint a devenit o figura simbolica in muzica britanica datorita spectacolelor sale pline de energie, dar si pentru aspectul lui fizic. Liam Howlett, coleg de trupa cu acesta, a declarat ca Keith Flint „si-a luat viata in weekend”.

Politistii verifica circumstantele in care artistul Keith Flint a decedat. Moartea lui nu era considerata ca fiind suspiciosa, potrivit The Sun.

Purtatorul de cuvant al Politiei din Essex a declarat: „Am fost chemati la adresa, luni dimineata, la ora 08:10, din cauza unor ingrijorari legate de starea unui barbat. Din pacate, barbatul, in varsta de 49 de ani, a fost pronuntat mort la fata locului. Decesul nu este tratat ca fiind suspect”.

Un reprezentant al Ambulantei din estul Londrei a confirmat informatiile.

Prodigy este o formatie engleza de muzica electronica, care si-a inceput activitatea la inceputul anilor 90 si care s-a remarcat cu melodii precum: „Firestarter”, „Breath”, „No Good”, „Out of Space” sau „Voodoo People”.

Keith Flint a devenit o figura simbolica in muzica britanica datorita spectacolelor sale pline de energie, dar si pentru aspectul lui fizic distinctiv.

Prodigy a concertat de mai multe ori, de-a lungul anilor, in Romania. Ultimul concert al trupei in tara noastra a fost la Untold, in 2018.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.