Klaus Iohannis ar urma sa-si lanseze candidatura la alegerile prezidentiale in august

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 10, 2019 00:17

Klaus Iohannis ar urma sa-si lanseze candidatura la alegerile prezidentiale in august

Presedintele Klaus Iohannis  ar urma sa-si lanseze candidatura la alegerile prezidentiale in luna august, transmit surse citate de Pro TV. Seful statului s-a intalnit cu liderii liberali, marti, pentru discutii pe tema strategiei care urmeaza a fi aplicata in perioada urmatoare.

Potrivit surselor citate de Stirile ProTV, la intalnirea cu liberalii s-a stabilit ca Iohannis sa isi lanseze candidatura la mijlocul lunii august, in Bucuresti. Presedintele le-ar fi cerut liberalilor sa se mobilizeze pentru a strange peste doua milioane de semnaturi si le-a spus ca nu are o problema cu niciunul dintre contracandidatii sai.

In urmatoarele doua saptamani, atat presedintele Klaus Iohannis cat si liderii liberali isi vor lua concediu.

Cu cateva ore inaintea intalnirii, europarlamentarul PNL Rares Bogdan a scris pe Facebook:

”S-a decis: 10 noiembrie, data alegerilor prezidentiale. Castigam! Alaturi de presedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus in lumea tot mai greu de priceput! Este respectat pe toate continentele, in toate cancelariile. Este un om care are obraz, care are onoare, care are demnitate si nu va accepta niciodata ca tara noastra sa cada in mainile infractorilor, incompetentilor, mincinosilor, prefacutilor si tradatorilor. Ascultati ce va spun!”

In perioada urmatoare si alte partide ar urma sa isi anunte candidatii la Presedintia Romaniei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.