LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. FOTO-VIDEO

Delia Ion
By Delia Ion februarie 19, 2016 21:10

LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. FOTO-VIDEO

LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Momente incendiare la preselectiile ROMANII AU TALENT, noul sezon care a debutat vineri, 19 FEBRUARIE 2016, la Pro TV. lacramioara Valentina Simion este o concurenta extrem de sexy, care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Vezi foto mai jos.

LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Valentina Simion l-a facut pe Florin Calinescu sa inghita in sec, dar si a celorlalti membri ai juriului. Frumoasa concurenta a primit voturile juriului la preselectiile ROMANII AU TALENT.

In editia de vineri a  show-ului ROMANII AU TALENT 2016, Lacramioara Valentina Simion a interpretat piesa-I have nothing si a dansat twerk.

MIHAELA RADULESCU, MORTAL DE SEXY LA ROMANII AU TALENT 2016 – EDITIA DIN 19 FEBRUARIE 2016

LACRAMIOARA VALENTINA SIMION, ROMANII AU TALENT, 19 FEBRUARIE 2016. Smiley si Pavel Bartos au ramas fara cuvinte inainte ca Valentina Simion sa-si prezinte numarul pe scena. Protapita in fata lor intr-o tinuta extrem de sexy, Valentina le-a dovedit atat lor, cat mai ales publicului si juriului ca nu este doar o tipa extrem de sexy. “Vreau sa cucereasca jumatatea masculina a juriului”, a spus Valentina Simion inainte sa intre pe scena.

A cantat impecabil, demonastrand un talent nativ, iar apoi i-a lasat pe toti cu gura cascata cand a inceput sa danseze twerk. Dansul din fund a fost demential si intreaga suflare s-a desclarat cucerita de numarul fetei. A fost aplaudata in picioare de public si de juriu.

Citeste si: PRESELECTII ROMANII AU TALENT 2016, ACUM E ACUM! Pavel Bartos, despre cel mai tare moment de la ROMANII AU TALENT!

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE. Momente explozive la Pro TV

Cu siguranta o vom revedea in urmatoarea etapa ROMANII AU TALENT 2016.

VINERI, de la 20:30, numai la PROTV, “Romanii au talent” va aduce in casele din intreaga tara divertismentul la cel mai inalt nivel!

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 2016. Seful Pro TV vorbeste despre Florin Calinescu si noutatile show-ului

Florin Calinescu, la ROMANII AU TALENT 2016. Raman indragostit de Pro TV si de Andreea Esca

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.