LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. O VOCE INCREDIBILA!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 15, 2016 22:08

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. O VOCE INCREDIBILA!

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Lavinia Ionita este o tanara de 19 ani care a prezentat un moment impecabil pe scena Romanii au Talent 2016 de vineri, 15 aprilie. Lavinia Ionita a interpretat piesa “Rise Like a Phoenix” si juriul si publicul au izbucnit in urale. Lavinia Ionita deja a urcat pe cele mai importante scene ale lumii, iar vocea ei impresionanta a dus-o in etapa urmatoare ROMANII AU TALENT 2016. Publicul a aplaudat minute in sir reprezentatia tinerei, iar membrii juriului au fost placut impresionati de interpretarea ei.

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Membrii juriului romanii au talent 2016 au vazut de-a lungul timpului o multime de momente frumoase puse in scena. In cea de-a noua editie ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016 au fost concurenti care i-au impresionat cu talentele lor si i-au uimit in fiecare secunda. Lavinia Ionita este unul dintre cei mai talentati concurenti care au pasit pe scena.

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Lavinia Ionita este o tanara de numai 19 ani care a adus in fata juratilor un moment care le-a starnit emotii de necontrolat. Tanara este posesoarea unei voci incredibile si a pus in scena interpretarea piesei “Rise Like a Phoenix”.

Vezi aici momentul talentatei ALEXANDRA LIXANDRU la ROMANII AU TALENT

Vezi aici momentul unic al lui NICU ROMANIUC LA ROMANII AU TALENT

LAVINIA IONITA ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. Lavinia Ionita a demonstrat ca pasiunea ei pentru muzica ne poate starni si noua emotii nebanuite. Inca de la varsta de 7 ani tanara a urcat pe scene importante ale lumii si a reprezentat tara cu mandrie la diverse concursuri unde a fost apreciata pentru vocea ei extraordinara.

Publicul a aplaudat minute in sir reprezentatia tinerei, iar membrii juriului au fost placut impresionati de interpretarea ei.

ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. ONLINE LIVE VIDEO. Wow, spectacol memorabil la Pro TV

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.