Legea defaimarii a ramas pe ordinea de zi, desi PNL ceruse excluderea

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 10, 2016 13:30

Legea defaimarii a ramas pe ordinea de zi, desi PNL ceruse excluderea

Legea defăimării inițiata de Liviu Dragnea a rămas pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, deși grupul PNL a cerut eliminarea sa. Grupul parlamentar al PNL ceruse scoaterea de pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților a proiectului de lege privind demnitatea umană, motivul fiind încălcarea Regulamentului Camerei Inferioare, a anunțat liderul deputaților liberali, Eugen Nicolăescu.

“Avem pe ordinea de zi proiectul privind promovarea demnității umane și toleranței față de diferențele de grup la punctul 5. Grupul parlamentar al PNL propune excluderea de pe ordinea de zi a acestui punct pentru că nu respectă prevederile Regulamentului — art 69 alin. 2, care spune că raportul va fi imprimat și difuzat deputaților cu cel puțin trei zile înainte de data stabilită pentru dezbaterea proiectului de lege sau a propunerii legislative în plenul Camerei Deputaților în cazul proiectelor de legi pentru care Camera Deputaților este prima Cameră sesizată și de cel puțin cinci zile în cazul în care avem Camera Deputaților Cameră decizională.

Iti recomandam si: Legea defaimarii a trecut de deputati. Defaimarea pe Facebook sau in presa, amendata cu 100.000 de lei

Basescu: Prin Legea defaimarii, Dragnea vrea sa puna sub control internetul

Raportul aferent acestui proiect de lege a fost distribuit în această dimineață, nu respecta articolul 69. În temeiul Regulamentului, vă solicit excluderea de pe ordinea de zi a acestui proiect de lege”, a spus Nicolăescu, miercuri, în plenul Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.