Liviu Dragnea a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, insa condamnarea de luni nu va fi singura lui problema

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 27, 2019 23:59

Liviu Dragnea a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, insa condamnarea de luni nu va fi singura lui problema

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns luni dupa-amiaza la Penitenciarul Rahova, dupa ce Instanta Suprema a decis sa il condamne definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala Teleorman. Condamnarea de luni ar putea insa sa nu fie singura sa problema.

Liviu Dragnea a fost adus in luni dupa amiaza la Rahova. Potrivit Realitatea TV, celula in care liderul PSD va sta a fost zugravita de dimineata. Dragnea va petrece 21 de zile in carantina.

Insa pentru Liviu Dragnea, problemele nu se vor opri la aceasta condamnare, cea mai presanta problema fiind dosarul Tel Drum. Surse apropiate anchetei au precizat ca sunt sanse mari ca pana in toamna dosarul sa fie trimis in judecata.

Liderul PSD este acuzat de DNA ca a pus bazele unui grup infractional organizat, care ar fi obtinut fraudulos bani de la stat si fonduri europene. Liviu Dragnea ar controla, potrivit DNA, afacerile Tel Drum prin interpusi.

Mai multe voci au spus ca dosarul Tel Drum este unul care ii va da mari batai de cap mai ales ca este vorba de deturnare unor sume uriase atat de la bugetul de stat, cat si din fondurile UE.

Este posibil ca in dosar sa fie folosite si dezvaluirile jurnalistilor Rise Project legat de afacerile derulate in Brazilia de apropiati ai lui Liviu Dragnea, implicati in compania Tel Drum.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.