Ludovic Orban: Am formulat propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir pentru nerespectarea hotararilor conducerii PNL si atacurile sistematice la adresa partidului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 15, 2018 13:00

Ludovic Orban: Am formulat propunerea de excludere a lui Daniel Zamfir pentru nerespectarea hotararilor conducerii PNL si atacurile sistematice la adresa partidului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca a formulat propunerea de excludere din partid a senatorului Daniel Zamfir datorita faptului ca acesta nu a respectat hotararile conducerii si a atacat sistematic partidul. Amintim ca Biroul Executiv National al PNL a decis la finalul lunii martie excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, fost presedinte al Comisiei Economice din Senat si initiatorul legii pentru plafonarea dobanzilor la creditele bancare.

„Am formulat propunerea de excludere (din partid – n.red.). Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt nerespectarea hotararilor organismelor statutare ale partidului si atacurile sistematice asupra conducerii PNL, impotriva liderilor PNL”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a adaugat ca a monitorizat presa timp de patru luni si a ajuns la concluzia ca niciun lider PSD nu a reusit sa-l egaleze pe Zamfir in ceea ce priveste atacurile la adresa PNL.

„Chiar faceam o monitorizare de presa pe ultimele patru luni, nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir la atacurile impotriva PNL si impotriva leadership-ului PNL. Nu o fac cu placere, sincer, dar sunt obligat sa o fac, pentru ca PNL are destui adversari si intotdeauna cei mai periculosi adversari sunt cei pe care nu ii cunosti. Stiti vorba aia Apara-ma Doamne de dusmani, ca de prieteni am eu grija”, a spus liderul PNL.

Intrebat daca nu este vreo problema ca, prin excluderea lui Daniel Zamfir partidul va pierde un senator, Orban a replicat: „Sunt convins ca reprezentarea PNL in Parlament va fi la fel de puternica si de hotarata, chiar daca se va lua aceasta decizie”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.