LUNA ROSIE, semnul care prevesteste APOCALIPSA. FOTO – VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 15, 2014 17:14

LUNA ROSIE, semnul care prevesteste APOCALIPSA. FOTO – VIDEO

LUNA ROSIE sau LUNA SANGERIE cum mai este denumit fenomenul astronomic este vizibila pe 15 aprilie. Eclipsa totala de Luna, prima dintr-o serie de patru eclipse care se vor produce la un interval de cinci luni, nu va fi vizibila din Romania, insa se va putea observa timp de un an si jumatate in America de Nord, America de Sud si Oceanul Pacific. Fenomenul astronomic este interpretat de multi ca fiind semnul Apocalipsei si a celei de-a doua veniri pe lume a lui Iisus.

LUNA ROSIE

In aceasta noapte, practic Luna va intra total in umbra Pamantului, iar Marte, Soarele si Pamantul se vor alinia, formand o “opozitie a planetelor” care are loc o data la 778 de zile. Cele patru astfel de eclipse vor avea loc pe 15 aprilie 2014, 8 octombrie 2014, 4 aprilie 2015 şi 28 septembrie 2015 si vor fi vizibile in cea mai mare parte a Statelor Unite.

Observatorul Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din Bucuresti anunta ca cele mai spectaculoase eclipse totale de Luna, vizibile din tara noastra, se vor produce pe 28 septembrie 2015 si 27 iulie 2018.

Hot Week iti recomanda si: Cum se produc furtunile solare – IMAGINI INCREDIBILE

LUNA ROSIE ADUCE APOCALIPSA?

LUNA ROSIE ADUCE APOCALIPSA?

LUNA ROSIE PREVESTESTE APOCALIPSA

LUNA ROSIE este considerata de interpretii biblici ca fiind semnul care prevesteste APOCALIPSA. Ei spun ca fenomenul astronomic ar anunta cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos. Iata si explicatia: prima luna insangerata va fi vizibila in aceasta noapte, in ziua in care evreii sarbatoresc Pastele, iar urmatoarea se va produce in timul altei sarbatori iudaice importante Sukkot – sarbatoare a recoltelor, ce se tine dupa seceris.

Celelalte doua eclipse de luna ce se vor produce anul viitor, tot de Pastele evreilor si de Sukkot.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.