MAREA BRITANIE. Alerta la Manchester, politia a evacuat o zona centrala

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 2, 2017 15:21

MAREA BRITANIE. Alerta la Manchester, politia a evacuat o zona centrala

Alerta la Manchester, politia a evacuat, vineri, cateva cladiri dintr-o zona centrala, dupa ce a identificat o masina care ar putea fi “importanta” pentru ancheta privind atentatul din 22 mai, relateaza ronews.co.uk, care citeaza BBC.

Masina vizata este un Nissan Micra alb. Fortele de ordine au inchis accesul in zona unde a fost gasit automobilul, au evacuat cladirile din apropiere si le-au cerut oamenilor sa stea la distanta. “Suntem interesati de tot ce ne poate spune lumea despre deplasarile acestei masini si cine s-a aflat in ea in ultimele lui”, a spus detectivul-sef Russ Jackson.

Autoturismul Nissan Micra de culoare alba era parcat in Devell House, Rusholme. Un cordon separator pe o raza de 100 de metri a fost instalat in jurul zonei rutiere Banff, iar anchetatorii au evacuat zona, a declarat politia din Greater Manchester.

Masina nu era departe de clinica Royal din Manchester, dar politia a spus ca spitalul nu va fi evacuat.

Politia considera ca atacatorul din Manchester, Salman Abedi, a actionat in mare masura singur atunci cand a detonat dispozitivul explozibil, in data de 22 mai, intr-una din intrarile de pe arena in care sustinea un concert Ariana Grande. Atacul s-a soldat cu 22 de morti si zeci de raniti.

Vezi si: Salman Abedi, atacatorul sinucigas din Manchester, si-a luat singur componentele bombei

Tony Walter, un supravietuitor al atentatului din Londra, s-a sinucis dupa atentatul din Manchester

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.