Matteo Politi isi deschide o clinica medicala in Bucuresti cu „cei mai buni medici din Europa”

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 3, 2019 17:43

Matteo Politi isi deschide o clinica medicala in Bucuresti cu „cei mai buni medici din Europa”

Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat fara drept, anunta pe pagina sa de Instagram ca isi deschide o clinica medicala, „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”. Amintim ca Matteo Politi a fost in arest preventiv in vara acestui an, fiind acuzat ca ar fi operat fara drept. Ulterior, magistratii au ridicat masura.  

„Clinica din POLITI MED CENTER va fi deschis inainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, in curand cand voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook si Instagram o invitatie la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, a scris italianul Matteo Politi, in romaneste, pe pagina sa de Instagram. 

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 il acuza pe barbat de inselaciune in forma continuata si simpla si de exercitarea fara drept a profesiei. In privinta infractiunii de inselaciune, italianul e acuzat ca a pagubit doua persoane, spunandu-le ca este proprietarul unei clinici private si ca le poate inchiria un spatiu in cadrul unitatii. Acesta i-a pagubit pe cei doi reclamanti de o suma de bani achitata ca garantie pentru inchirierea spatiului.

La inceputul lunii februarie, Matteo Politi, italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, desi avea doar opt clase, a fost prins de politistii de frontiera de la Curtici, judetul Arad, in timp ce incerca sa fuga din tara.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.